Menu

Exursies

Golf spelen en logeren in Villa Oranje

Het lijkt een goed bewaard geheim, maar het is een feit dat er binnen 50 autominuten vanaf Villa Oranje minimaal 20 schitterend aangelegde golfbanen liggen. De clubhuizen bieden alles wat u maar zou willen: zwembad, spa, massage en uistekend Thai en internationaal voedsel, douches, en kleedkamers. Alle clubs voorzien u van caddies, die u met raad en daad terzijde staan.Alle golfbanen zijn het hele jaar elke dag open en het gunstige klimaat maakt het spelen ook daadwerkelijk het hele jaar mogelijk. Voeg daarbij dat geen Golf Vaardigheid Bewijs of een handicap card vereist zijn, en dat de kosten veelal (een stuk) lager zijn dan wat in Europa en elders betaald moet worden, en golf spelen wordt voor werkelijk iedereen bereikbaar.Er is niets beter dan golf spelen te combineren met een verblijf in Villa Oranje. U huurt een auto (denk eraan een internationaal rijbewijs mee te nemen) of Villa Oranje zorgt voor vervoer naar en van de golfbaan. Na het golfen ontspant u aan het zwembad en ’s avonds gaat u gezellig winkelen of uit eten in een van de voortreffelijke restaurants die Pattaya rijk is.

Meer informatie? Stuur een e-mail naar:

info@villaoranje.com

Korte excursies om even de zinnen te verzetten:

Wilt u duiken op Koh Tao, relaxen op Koh Samui, naar de Full Moon Party op Koh Phang Na Trang zien en door naar Krabi of Phuket, Trat zien en verder naar Koh Chang ?

Of wilt u naar Chiang Mai, Chiang Rai, The Golden Triangle, Doi Intanon ? Wellicht wilt u de eeuwige rijstvelden van Isaan (Noord-Oost Thailand) bezoeken en er som tam eten, de patates frites van de regio.

Het kan allemaal, en wij regelen de excursies voor u. Vliegtickets, treinkaartjes, huurauto's of een auto met chauffeur.

Hotels en guesthouses door heel Thailand, uw trip op maat geregeld! Bespreek uw wensen met ons en vraag om een prijsopgave.

Trips en excursies in de regio en daarbuiten

Wij verzorgen uw vliegtickets vanuit Thailand wanneer u even naar Myanmar, Laos, Cambodja, Vietnam, Maleisië, Singapore, Indonesië, Taiwan, Hong Kong of Japan zou willen. Maar ook tickets naar Australië, Nieuw-Zeeland, de Amerika's en Europa kopen wij voor u op de snelste manier tegen de beste prijs.

Tijden, duur en prijzen van de excursies op aanvraag.

Winkelen in Pattaya

In Pattaya zijn een grote verscheidenheid van warenhuizen, supermarkten winkels en markten.

Villa Oranje Chiang mai banner