Menu

De kamers van Villa Oranje

Villa Oranje

Aankomst en vertrek

De standaard check-in tijd is 14.00 uur, maar over het algemeen zult u uw kamer meteen bij aankomst kunnen betrekken. Mocht u door een samenloop van vertrekkende en aankomende gasten pas later dan 16.00 uur over uw kamer kunnen beschikken, dan brengen wij die dag (en nacht) niet in rekening. De standaard check-out tijd is 12.00 uur. Wilt u op de dag van vertrek langer over uw kamer beschikken, dan rekenen wij daarvoor een volle dag.

Televisie, DVD speler en Bibliotheek

Alle kamers van Villa Oranje zijn voorzien van een deugdelijk televisietoestel waarop u ongeveer 70 kanalen kunt ontvangen. De televisie in de bar kan ook satelliettelevisie (True) ontvangen met veel actuele sport (Champions en Europa League, de belangrijkste voetbalcompetities, sommige interlandwedstrijden, Formule 1 en GP Motorsport live) en 6 filmkanalen. Op alle kamers is op kanaal 1 van de kabel BVN te ontvangen, een 12 uur durende compilatie van het Beste van Vlaanderen en Nederland. Uitzendschema op aanvraag of kijk op www.bvn.tv. De programmering van BVN begint in Thailand om middernacht en duurt 12 uur. Daarna wordt de uitzending van 12 – 24 uur herhaald. Alle kamers beschikken over een DVD speler. Villa Oranje heeft in de huiskamer een DVD-theek met ruim 1000 speelfilms waarvan een aantal Nederlands gesproken of Nederlands ondertiteld. Ook heeft Villa Oranje een bibliotheek met door gasten geschonken boeken, een kleine 500 stuks. Onze gasten mogen de dvd's en boeken gratis lenen.

Kluis

Alle kamers van Villa Oranje zijn voorzien van een kluis, waarin waardevolle zaken zoals paspoort, reisbiljetten, creditcards, cheques en contant geld kunnen worden opgeborgen. U kunt een door uzelf gekozen code ingeven, volg daartoe de aanwijzingen op de kamer. Spullen die niet in de kluisjes passen kunt u aan ons in bewaring geven. Wij leggen die ofwel in onze eigen kluis of in een voor niemand behalve het management toegankelijke ruimte.

Koffie en thee gratis

Op elke kamer staat een waterkoker en is er koffie, thee, suiker en poedermelk. Hiermee kunnen gasten op elk gewenst tijdstip van de dag een vers bakje zetten, u aangeboden door Villa Oranje. Voor de snelle trek zijn er chips en bekers heerlijke instant noedelsoep (tegen betaling).

De minibar en toilet artikelen op uw kamer

De minibar op elke kamer heeft een standaard inhoud. De minibar wordt elke dag aangevuld en het verbruik wordt genoteerd. Mocht iemand speciale wensen hebben met betrekking tot de inhoud, dan zullen wij graag proberen hieraan te voldoen. Alle badkamers van hotel Villa Oranje hebben een haardroger en een rekje met de meest voorkomende toiletartikelen, die elke dag aangevuld worden en waarvan het verbruik wordt genoteerd.

Villa Oranje Chiang mai banner