Menu

De accommodatie van Villa Oranje

De huiskamer

Villa Oranje beschikt over een gezellige huiskamer. Deze lounge is voor iedereen toegankelijk. Als regel gaat de kamer om 08.00 uur van het slot en blijft open tot 21.00 uur. Maar dit laatste tijdstip is flexibel en helemaal afhankelijk van de gasten en de gezelligheid

Poolbiljart

In de huiskamer staat een pooltafel waarop u kunt poolen, snookeren en 9-ball kunt spelen. Voor gasten is dit gratis

De Prins Bernhard Bar

 

De Prins Bernhard Bar mag met recht het centrum van het sociale leven worden genoemd. De bar gaat om 8 uur open en blijft dat totdat de laatste gast vertrokken is. In de bar kunt u ontbijten, een snack of een maaltijd bestellen, en natuurlijk drinken, en gezamelijk televisie kijken en met uw gezelschap en de andere gasten van gedachten wisselen

 

Computer en WiFi

Gasten kunnen op het hele terrein van Villa Oranje kosteloos beschikken over een beveiligd WiFi-systeem. In de lounge staat bovendien een computer bestemd voor algemeen gebruik door gasten. Hierop kunt u bijvoorbeeld even het nieuws bekijken of uw e-mail checken. Wanneer u langdurig het web op wilt raden wij u aan een notebook of tablet-computer mee te nemen.

Barbeque

Tegenover de bar staat onze BBQ. Verjaardagen, feestdagen of "zomaar spontaan" vormen een goede aanleiding om het vuur aan te steken en op te rakelen.

Zwembad

Villa Oranje beschikt over een op maat gesneden ziltwater zwembad, waarin en waaromheen het prettig toeven is. Neem een frisse duik, relax op een van de ligstoelen, of geniet op het terras. Omdat gemak de mens dient is er een bel, die u maar hoeft in te drukken om een kop koffie of een koel drankje te bestellen. 's Het zwembad is voor gasten van Villa Oranje en voor hun gasten en vrienden gratis te gebruiken. Douchegelegenheid en toiletten bevinden zich in de nabijheid. Villa Oranje stelt badhanddoeken gratis ter beschikking tussen 9 en 17 uur.

Villa Oranje Chiang mai banner